Domů
Aktuálně
pořádané akce Domova, aktuality
Dokumenty a informace
pro žadatele
Kontakty
vedení domova a jednotlivé služby

  • V Domově nabízíme našim klientům tyto rehabilitační aktivity:
    • Rehabilitační cvičení, dle doporučení lékaře
    • Reflexní masáže chodidel

Podzimní zahradní slavnost

Již tradičně se loučíme s létem podzimní zahradní slavností. Letos se nesla ve velmi příjemné atmosféře, i počasí se nad námi slitovalo a občas vykouklo i sluníčko.


Byli jsme potěšeni hojnou účastí. Rodinní příslušníci se přišli potěšit se svými blízkými a společně si užít doprovodný program s pracovníky Domova U Nás.

Pro všechny zúčastněné jsme připravili drobné občerstvení v podobě mnoha pochutin, včetně typického podkrkonošského jídla sejkor. Vrátili jsme tím naše obyvatele domova do příjemných vzpomínek, kdy byli ještě mladí a ve svých domovech. Na přípravách se podíleli i sami obyvatelé domova, a to v podobě dekorací na stůl s doprovodným programem a společnými silami si připravili slané drobné pečivo. Těšit nás mohl i doprovodný program, kdy naše pozvání přijal pan Fišera ze Studence se svými kolegy s houslovým doprovodem a manželé Brožovi s vozembouchem.

Premiéru u nás měli i Orientální tance Košťálov, kdy nám ženy předvedly orientální tance v nádherných ručně šitých kostýmech. Svou návštěvou nás poctily i Služby sociální péče Domov Tereza z Benešova u Semil, kteří měli hudební a taneční vystoupení.

Rádi bychom poděkovali všem, kteří věnovali svůj čas obyvatelům domova, buď jako účinkující, jako hosté nebo jako personální podpora. Věříme, že jsme si to všichni užili, pobavili se, pochutnali si, a především se spojili společnými zážitky a neopakovatelnými momenty. Jsme tu pro Vás již více jak 5 let. Věříme, že děláme svou práci, jak nejlépe umíme. Držte nám pěsti do další úspěšné pětiletky. Fotografie ze slavnosti naleznete v naší fotogalerii.

 

Publikováno: 19. září 2022 6:00

Zpět na všechny články





Kontaktní informace:
DOMOV U NÁS
Domov se zvláštním režimem
Bratrouchov 1
512 43 Jablonec nad Jizerou
Identifikační číslo služby: 3906688

Provozovatel:
Zlatý věk, s. r. o.
Rybná 716/24
Staré Město, 110 00 Praha
IČO: 275 81 527
ID datové schránky: i2uc8bt

Další kontakty dle oddělení

S úctou k životu

Naším cílem je poskytovat kvalitní sociální služby na základě individuálního plánování (vycházejícího z individuálních potřeb a přání každého klienta), poskytování ošetřovatelské péče s možností pokračování v domácích činnostech a zvyklostech, chránit a prosazovat práva klientů, předcházet sociálnímu vyloučení, dále sociálně začleňovat do společnosti, aktivizovat a podporovat osobní růst každého klienta.

DOMOV U NÁS - domov se zvláštním režimem

DOMOV U NÁS - domov se zvláštním režimem

Historie

Domov U Nás má historické kořeny. Budova od svého založení na začátku minulého století sloužila jako tělocvična Sokolu a na přilehlé stráni dlouhou dobu fungovalo venkovní divadlo.

DOMOV U NÁS - domov se zvláštním režimem

Prostředí

Náš domov se nachází v jednom z nejkrásnějších údolí Krkonoš. Celý objekt je zabezpečen a má bezbariérový přístup.

DOMOV U NÁS - domov se zvláštním režimem

Pokoje

Klienti jsou ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Ke standardnímu vybavení pokojů patří polohovací postel, noční stolek, šatní skříň.